Com afrontar l’examen MIR?

Aquest dissabte se celebra a Madrid l’examen MIR. És un exercici selectiu important pel qual els metges que s’hi presenten han dedicat molts esforços i que decidirà la seva especialitat i els següents anys de residència. Després de la seva preparació i de molts simulacres, ja saben com han de fer l’examen. Des de la  Secció de Metges Residents del COMB, volem donar una sèrie de petits consells per tal d’afrontar aquest dia.

Un bon descans i una bona dieta són importants per enfrontar-se a l’examen, i també simular les circumstàncies al seu voltant. Una vegada fet, la calma és el més important i sobretot, gaudir del temps entre l’examen i l’inici de la residència.

La Dra. Anna Romaguera, resident de quart any a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i membre de la Secció de Metges Residents, ens aconsella des de la seva experiència, sobre com actuar el dia de l’examen.

Aquí teniu el Calendari de la prova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s