Les beques Dr. Bada 2011 beneficiaran a nou metges cooperants

BEQUES DR. BADA 2011

Nou metges gaudiran aquest any de les Beques Dr. Bada per formar-se en matèria de cooperació, ja sigui amb estudis de postgrau o estades formatives en diferents programes i institucions tant nacionals com internacionals. Una comissió avaluadora ha escollit aquestes candidatures entre les 21 presentades, tot un rècord en la demanda d’aquests ajuts econòmics.

El Col·legi destinarà 27.500 euros a la formació d’aquests professionals que han estat escollits atenent a criteris com la idoneïtat del contingut del programa o estada formativa que han presentat i la seva aplicabilitat i/o incidència en activitats de cooperació, així com pel seu expedient acadèmic i experiència prèvia en el camp de la Cooperació Internacional.

NOM DEL CANDIDAT Nº DE COL·LEGIAT ESTUDIS PER ALS QUALS SOL·LICITA LA BECA
Eva Guisantes Pintos 36989 Estada al Kenyatta National Hospital de Nairobi (Kenia). Professora taller de cirurgia oculoplàstica + material
Jaume Ignasi Miñano 44460 Postgrau Cooperació en Salut i Geografia Mèdica-UAB + Estada a Sant Jonhn of God Catholic Hospital de Lunsar (Sierra Leona)
Fernando Salvador Vélez 40570 Diploma in Tropical Medicine and Hygiene a Liverpool School of Tropical Medicine
Cristina Bocanegra Garcia 42315 East African Diploma in Tropical Medicine a London School of Tropical Medicine and Hygiene
Núria Costa Rosell  33822 Postgrau Cooperació en Salut i Geografia Mèdica-UAB + Estada amb l’ONG Sembrando Salud a Manaus (Brasil) per formació d’agents comunitaris de salut
Aleix Elizalde Torrent 42111 Diploma in Tropical Medicine and Hygiene a LiverpoolSchoolof Tropical Medicine
Maria de Robles Pons 40760 Postgrau Cooperació en Salut i Geografia Mèdica-UAB
Roser Savall Lopez-Reynals  8602 Estada a Sant Jonhn of God Catholic Hospital de Lunsar (Sierra Leona) per instal·lació secció i ensenyament tècnic a personal local (Patòleg+Tècnic)
Maria del Pino Alonso Ortega 30711 Estada Formativa Docent al Holy Spirit Hospital i Universitat de Makeni (Sierra Leona)

El lliurament de les Beques es farà durant la Jornada de Cooperació del Col·legi “Cooperació en zones de conflicte i Lliurament Beques Dr. Bada 2011” que se celebrarà el dia 17 d’aquest mes a les 12 hores.

Així mateix es lliuraran els primers Diplomes acreditatius de Capacitació i els Diplomes Bàsics en Salut Internacional, que lliura el Col·legi a través de la seva Oficina Tècnica d’Acreditació. Aquests diplomes són el reconeixement del COMB pels metges de seccions col·legials que representen un sector professional sense regulació en matèria de titulació i/o formació.

Informació relacionada: Dra. Blanca de Gispert: “Tenia ganes de fer una estada formativa, per tenir una visió més clínica”

One thought on “Les beques Dr. Bada 2011 beneficiaran a nou metges cooperants

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s