Sr. Salvador Piqué: “Cada acte és com fer un vestit a mida”

El Departament d’Activitats i Congressos és l’àrea del Col·legi encarregada de gestionar i coordinar els actes externs que se celebren a les diferents sales i les activitats col·legials organitzades per la pròpia entitat.

El seu responsable és el Sr. Salvador Piqué. Ell i el seu equip tenen cura de tots aquells aspectes imprescindibles perquè una jornada esdevingui un èxit. Les ocupacions de les sales del COMB estan al voltant de les 1.000 reunions l’any i la sala d’actes acull un promig de 3 activitats setmanals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s