Idees per gaudir de Barcelona durant Setmana Santa

bcn

Si aquesta Setmana Santa et quedes a Barcelona i encara no tens plans, agafa el teu carnet col·legial i aprofita tots els avantatges i descomptes que t’ofereix. Museus, exposicions, gastronomia, teatre…et donem unes quantes idees per gaudir al màxim de la ciutat en família, en parella o amb els amics!

Durant el dia, oci i cultura

Per què no començar el dia visitant el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)? Podràs passejar entre les fotografies en blanc i negre del barceloní Antoni Arissa, recórrer la història del segle XX a través de la mirada de l’escriptor alemany W.G. Sebald o envoltar-te de les “animacions trobades” en 3D de l’artista Kazuhiro Goshima. El preu de l’entrada a totes aquestes exposicions és reduït amb el teu carnet col·legial.

Si prefereixes els museus, tens descompte en el Museu Egipci de Barcelona, el Museu Europeu d’Art Modern i el Museu Fundació Suñol. També pots gaudir d’una gran varietat de visites guiades per Barcelona, com ara l’anomenada “Sefarad”, on descobriràs l’empremta que els jueus van deixar a la ciutat.

Per passar el dia amb els nens, la millor opció és anar al Barcelona Bosc Urbà, el primer parc d’aventura dins de la ciutat, amb tirolines, lianes, ponts, xarxes,…tot tipus d’atraccions per a tots els gustos.

I a la nit?

Si ets de teatre, aprofita els avantatges i descomptes que tens amb el carnet col·legial al Teatre del Raval. Ara en cartellera, la comèdia 50 sombras de Andreu, una paròdia de l’èxit de vendes de l’E.L.James; i Màgia Junior, per tota la família.

Per sopar, et proposem un àpat diferent que combina gastronomia i ciència: el Sopar dels Sentits a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. L’objectiu d’aquesta experiència és apropar als comensals la història de la medicina i les bases de la neurociència a través dels cinc sentits.

Si t’agraden més els sopars temàtics, la teva opció són les Nits d’història i llegenda al Palau Requesens, on t’endinsaràs en una casa medieval del centre de Barcelona i tastaràs un menú inspirat en aquesta època.

I per arrodonir la nit, les copes al Luz de Gas, Sala B o l’Otto Zutz! T’hi apuntes?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s