Tot el que encara queda per fer al voltant del càncer

El càncer és una de les malalties més freqüents en l’actualitat. Tot i que cada cop està més estudiada i el nombre de curacions és cada vegada major, l’incidència de la malaltia  continua sent important degut a l’augment de l’esperança de vida de la població. Per això, la Fundació per a la Educació Pública i la Formació Oncològica Continuada (FEFOC) i el COMB van organitzar unes jornades per tractar els reptes pendents que queden al voltant de la malaltia.

La jornada va comptar amb dos ponents d’excepció: els doctors Jordi i Tania Estapé, experts en oncologia i psicooncologia, respectivament, i membres de FEFOC. El Dr. Estapé va incidir en la importància de la prevenció i la detecció precoç de la malaltia, així com d’invertir en recerca per millorar la qualitat de vida dels pacients. La Dra. Estapé, per la seva banda, es va centrar en el “després” dels pacients oncològics, en com reprendre la seva vida diària una vegada han superat per complet el càncer.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s