MIRIAL, nova app de Mutual Mèdica per jugar contestant les preguntes del MIR

mirial

Mutual Mèdica ha presentat una nova aplicació mòbil basada en els qüestionaris dels exàmens MIR que permet als estudiants de medicina, als metges MIR i als metges joves jugar amb un contrincant i fer una competició al voltant d’un taulell com si es tractés del Trivial.

L’objectiu del joc és respondre correctament el major nombre de preguntes basades en els qüestionaris MIR dels darrers 5 anys per temàtiques mèdiques. L’aplicació permet a l’usuari registrat jugar amb un rival i per tant interaccionar amb un altre metge. A mesura que l’usuari va jugant partides, obté una classificació que li donarà un lloc en el rànquing general. A més, hi ha estadístiques de les respostes per àrees mèdiques, una eina que pot ser molt útil per autoevaluar-se.

Aquest aplicació és única al mercat ja que permet el joc compartit amb un altre metge. És gratuïta i està disponible per a dispositius Iphone i Android. Es pot descarregar del web www.mirial.es.

L’aplicació neix fruït del compromís de Mutual Mèdica amb la formació mèdica, amb el metge jove i amb la innovació al servei de la medicina. Mutual Mèdica disposa actualment de 43.000 mutualistes i és la única mutualitat alternativa al RETA per a tots els metges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s