Fes-te amic de Malik

Fes-te anucs de MalikMetges Sense Fronteres ha posat en marxa la campanya “Amics de Malik” per recaptar fons per al programa “Prevenció de transmissió de mare a fill” (PTMH) a Zimbabue, un dels països més afectats pel VIH al món.

Les mares seropositives tenen possibilitats de transmetre el virus de la sida als seus fills durant l’embaràs, el part i la lactància, i gràcies al PTMH la taxa de transmissió del virus es redueix a …menys del 5%!.

És per l’efecte positiu d’aquest tractament que ara milers de dones poden complir el seu somni de ser mares.

Malik és un nom fictici que representa a tots els nens que mereixen tenir una oportunitat, és un símbol d’una generació lliure de la sida. És un bebè que encara no ha nascut i la mare del qual és seropositiva.

Al llarg de la campanya es podrà seguir la vida de Malik i la de la seva mare fins al dia del seu naixement.

La forma de participar en la campanya i ser amic de Malik és enviant un SMS amb la paraula AMIC al 28033. Amb aquest senzill gest, totes aquelles persones que s’uneixin a la campanya estaran donant l’import íntegre del cost del missatge (1,20 €) a MSF i, per tant, estaran fent possible que moltes dones embarassades amb VIH rebin el tractament necessari perquè els seus fills neixin sense el virus.
Aquest gest serà també la clau d’accés al web http://www.amicsdemalik.org on els amics de Malik podran saber més de la seva vida, seguir les 16 setmanes prèvies al seu naixement i veure continguts exclusius de la campanya.
El repte de MSF és aconseguir que Malik aconsegueixi un milió d’amics. Perquè quants més amics tingui, més vides s’hauran lliurat del virus de la sida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s