12a caminada del Dia Mundial del Cor 2011

12a caminada del Dia Mundial del Cor 2011

Unes 300 persones es van reunir a Vic, el diumenge 25 de setembre, per a la dotzena caminada popular del Dia Mundial del Cor organitzada per la Delegació d’Osona del COMB.

Com ja és tradició, es va sortir de la Plaça Major de Vic per finalitzar davant l’Ajuntament de Malla. Un recorregut de cinc quilòmetres adient per a tothom.

L’Hospital de la SantaCreuva facilitar la seva ambulància per fer de cotxe escombra i tres infermeres van prendre la pressió a qui ho va desitjar.

La caminada es va iniciar amb el President de la Junta comarcal, el Dr. Josep Arimany, la Dra. Josefina Autonell, Vicepresidenta, el Dr. F. Xavier Clos, el Dr. F. Xavier Farrés, la Dra. M.Àngels Casals, la Dra. GràciaFerrer i el Sr. Paxau, de l’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona.

Un cop arribats a l’Ajuntament de Malla, es va repartir esmorzar gratuïtament per a tothom, gràcies a la financiació del COMB i Unnim, així com de l’empresa Font Vella, que va col·laborar amb l’aigua repartida.

La caminada és un acte que s’inclou entre els molts que a tot el món promou la Federació Mundial del Cor de l’Organització Mundial dela Salut (OMS), des de la seva seu central a Ginebra.

Text elaborat per Ricard Leon, cap de desenvolupament de les delegacions comarcals del COMB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s