El Servei d’Ocupació del COMB es modernitza i s’amplia per atendre millor els col·legiats

Servei d'Ocupació del COMB

Amb l’objectiu de millorar l’atenció i el servei que es donen als col·legiats, el Servei d’Ocupació del COMB ha ampliat i renovat les seves instal·lacions. Això està permetent atendre millors els col·legiats i gestionar amb més agilitat tant les demandes com les ofertes de treball.

El Servei d’Ocupació és un servei gratuït per a metges col·legiats i organitzacions sanitàries. Des de la seva creació l’any 1997, en substitució de l’antiga borsa de treball, el  Servei ha gestionat gairebé 10.000 ofertes de treball i ha donat servei a unes 2.000 organitzacions sanitàries i 6.000 metges.

Serveis que s’ ofereixen:

 • Servei de recerca, millora o complement de feina. El servei està orientat a professionals que cerquen feina, però també a aquells que volen millorar-la o complementar-la. Som un punt de trobada entre professionals i organitzacions sanitàries.
 • Orientació professional. Us assessorem tant sobre les diferents sortides professionals com sobre una possible reorientació de la vostra carrera. Disposem d’informació sobre el mercat de treball a través de l’anàlisi de dades del mercat laboral sanitari i l’experiència acumulada.
 • Us informem i orientem sobre la realització de la residència i l’accés al mercat de treball a la Unió Europea: disposem d’informació actualitzada sobre els països següents: Regne Unit, França, Suècia, Portugal, Alemanya, Irlanda, i els Estats Units.
 • Orientació laboral. Us informem sobre modalitats de contractació, sistemes retributius, gestions administratives, etc. Us assessorem en cada cas sobre la modalitat més adient a la vostra situació.
 • Convocatòria MIR. Us informem sobre el funcionament, característiques i accés a l’examen MIR, dates de convocatòria i possibilitats de preparació per a l’examen.

El nostre valor afegit

 • Gratuïtat. Presentem una informació completa i detallada en totes les ofertes de treball que us enviem: activitat, tipus de contractació, retribució, etc.
 • Selecció en l’admissió de les ofertes de treball que es gestionen, en funció de la seva qualitat.
 • Confidencialitat en el tractament de les dades personals i professionals.
 • Especialització i experiència: els nostres assessors són professionals especialitzats i amb àmplia experiència en el mercat laboral en l’àmbit mèdic.

Com accedir-hi

 • Servei adreçat a metges col·legiats.
 • L’accés al Servei d’Ocupació s’inicia amb una entrevista personal, on es defineixen els vostres interessos i objectius professionals.
 • Un vegada inscrits, rebreu informació, de forma regular, sobre les ofertes de treball que s’ajusten al vostre perfil i expectatives professionals.
 • Properament, hi haurà també la possibilitat d’inscriure’s via web.

Estem al vostre servei a:

E-mail: ocupacio[arrova]comb.cat

Tel: 93 567 88 57

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30
Cal demanar cita prèvia per les entrevistes d’inscripció.

Localització:
1a planta
Ascensors A i B


Notícia relacionadaBerenguer Camps: “Gestionem al voltant de 600 ofertes de treball cada any”

4 thoughts on “El Servei d’Ocupació del COMB es modernitza i s’amplia per atendre millor els col·legiats

 1. Dr.Salvador Roig

  Ha estat una decisió més que encertada del col.legi el potenciar aquesta secció, corren temps difícils. Espero i desitjo que entre tots fem pinya pel bé nostre i dels pacients, el més interesant és qué aquest servei és expert en fer una criba de les ofertes per exercir amb la dignitat que per la nostra formació i humanitat mereixem. Molt d’èxit i espero que continueu obrirnt noves portes a molts companys.

  • Araceli Garcia

   Moltes gràcies pel teu comentari.

   El servei d’Ocupació és una de les prioritats del COMB, tal i com va explicar el Dr. Vilardell en el seu darrer vídeoblog .

   Tens raó, no acceptem totes les ofertes. Han de complir uns requisits de qualitat tant en condicions com de remuneració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s