Avui comença el nou comb.cat

La pàgina web del Col·legi sempre ha volgut apropar la Institució a tots els seus col·legiats, i per tal de d’aconseguir-ho s’ha anat renovant i adaptant a les noves necessitats.

Hem canviat el web del COMB, i l’hem fet pensant no només en els metges de Barcelona, sinó també en els estudiants de medicina i en els ciutadans. Aquesta és una de les novetats del web, s’adapta al perfils de la gent que ens visita.

Una altra de les novetats que anireu descobrint és la possibilitat de fer alguns del tràmits col·legials de forma on line, concertar una cita prèvia… El Col·legi vol créixer amb les necessitats dels col·legiats.

Com ja vam explicar en l’anterior post, el nou web incorpora un registre de societats professionals i potencia les borses de treball i de cooperació. Hem desenvolupat una agenda més atractiva perquè estigueu al dia de totes les activitats que realitza el Col·legi. Hem incorporat RSS perquè rebeu les actualitzacions del web i hem donat més visibilitat a les xarxes socials i al canal de televisió combtv.

D’altra banda, hem volgut fer un canvi radical en el disseny, per fer-lo més agradable i atractiu.

Hem preparat un petit tutorial perquè us introdueixi els canvis més notables del web i conegueu una mica la nova estructura

Esperem que us agradi (a nosaltres ens agrada molt)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s