Dra. Masachs: “El fet que siguin metges no vol dir que no puguin emmalaltir”

Un dels objectius de la Fundació Galatea és promoure intervencions i estratègies adreçades a la prevenció i promoció de la salut dels professionals sanitaris. Per aquest motiu, la Fundació Galatea va posar en marxa l’any 2009 un conjunt de tallers sobre la Salut del Metge Intern Resident (MIR), adreçats a metges residents, a tutors i responsables docents i tallers per als serveis de prevenció de riscos laborals dels centres.

El període d’especialització del metge resident suposa no només l’adquisició d’habilitats tècniques i coneixements mèdics sinó també l’adquisició de models de comportament que els ajudin a afrontar el malestar, l’estrès laboral i altres experiencies complicades en aquesta etapa. A més, el paper del tutor en l’etapa de la residència és clau ja que és la figura receptora dels problemes del MIR i qui pot orientar-lo cap a un desenvolupament professional saludable.

Conversem sobre aquests tallers amb la Dra. Eulàlia Masachs, coordinadora de formació de la Fundació Galatea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s