El COMB forma i acredita coneixements en Salut Internacional

Els metges que vulguin acreditar els seus coneixements en Salut Internacional ja ho poden fer al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, davant una Comissió d’Acreditació que atorgarà el Diploma Acreditatiu de Capacitació en Salut Internacional (DIACAP) o el Diploma Acreditatiu Bàsic en Salut Internacional. Aquests metges quedaran registrats amb aquesta acreditació al Col·legi.

L’Oficina Tècnica d’Acreditació (OTA) del COMB, on cal dur la documentació pertinent, es troba al semisoterrani amb accés pel C/ Vilana amb horari d’atenció de 9 a 14 hores.  Correu electrònic Ota_ca[arroba]comb.cat.

A més, el Centre d’Estudis Col·legials (CEC) ofereix tres cursos de medicina tropical tant per a professionals que vulguin exercir fora del nostre país, com per als que tenen població immigrada en la seva cartera de pacients.

Aquest any se celebra la segona edició del  “Curs bàsic de medicina tropical i salut internacional” que va tenir una gran acollida.  En aquesta línea s’inauguren dos cursos nous, el “Curs bàsic sobre patologia tropical importada: immigrants emigrants i viatgers” i el “Curs introductori de laboratori en medicina tropical”. Tots tres estan dirigits a metges i altres professionals de la salut.

Per saber-ne més

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s