El COMB demana a la Consellera de Salut que atengui les demandes dels MESTO

El President del COMB, Dr. Miquel Vilardell, ha enviat un carta a la Consellera de Salut de la Generalitat, Dra. Marina Geli, per demanar-li que traslladi les preocupacions del Col·legi en relació amb la situació dels MESTO, metges sense especialitat reconeguda, al Consejo Interterritorial de Salud.

Alguns fragments de la carta

“Benvolguda Consellera,

 

«Com ja saps, el Col·legi de Metges de Barcelona, sensible amb aquelles qüestions que afecten al desenvolupament professional dels metges, ha dut a terme un estudi de la situació dels metges que tot i haver-se format en l’àmbit d’una especialitat no han obtingut el reconeixement oficial de la seva formació i competència, també coneguts genèricament com a col·lectiu MESTO.

 

[…]

 

«El Col·legi entén que aquests professionals, que a data d’avui estan donant reposta a les necessitats d’especialistes del sistema de salut, mereixen gaudir de la oportunitat de demostrar els seus coneixements com a especialistes i comptar amb el reconeixement oficial i que els permeti, alhora, consolidar la seva tasca.

 

[…]

 

«Per això et demano que traslladis aquestes consideracions del grup MESTO al Consejo Interterritorial de Salud en el qual ens consta que la teva veu és escoltada i respectada. Creiem fermament que únicament un posicionament clar d’aquest Consejo davant el Ministerio de Sanidad y Política Social, podrà impulsar l’adopció de les solucions necessàries per a atendre a unes demandes que entenem justes.”

 

Si voleu llegir el document complet.

One thought on “El COMB demana a la Consellera de Salut que atengui les demandes dels MESTO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s