El COMB i Metges Sense Fronteres signen un conveni de col·laboració per facilitar accions conjuntes

Signatura del conveni entre el COMB i MSF-E

La Presidenta de MSF-E i el President del COMB en la signatura del conveni

El President del COMB, Dr. Miquel Vilardell, i la presidenta de Metges Sense Fronteres (MSF-E), Paula Farias, han signat un conveni marc de col·laboració indefinit per donar-se suport mútuament.

El text estableix una acord entre el COMB i MSF-E per establir eines i sistemes comuns de treball, i ajudar a ambdues parts a l’acompliment dels seus respectius objectius. L’acord està obert a totes aquelles iniciatives i col·laboracions específiques que ambdues institucions puguin considerar oportunes en qualsevol moment, sempre sota el consens de les dues parts signants.

En aquest sentit, el conveni recull els següents punts:

  • El COMB es compromet a fer difusió i promoure, amb els seus mitjans de comunicació, les activitats MSF-E ja siguin campanyes de conscienciació o de recaptació.
  • El Servei d’Ocupació del COMB farà d’intermediari per la recerca de professionals mèdics qualificats que puguin estar interessats en col·laborar amb MSF-E.
  • El COMB i MSF-E impulsaran conjuntament eines per a la formació de metges en matèria de cooperació.
  • El COMB posa a disposició de MSF-E els seus serveis professionals i econòmics als associats a MSF-E, familiars i a la pròpia organització.

Un comitè de Seguiment vetllarà per l’aplicació d’aquest conveni. La signatura del mateix respon a la necessitat de crear un acord marc entre ambdues institucions per formalitzar les accions conjuntes i facilitar-ne les futures.

Una de les accions del COMB en cooperació són les beques Dr. Bada, un programa de concessió d’ajuts destinat a la formació de metges cooperadors que s’atorguen anualment. El COMB dóna aquestes beques en el marc d’un acte sobre la cooperació i la medicina. Aquí teniu el vídeo íntegre de la concessió del ajuts de 2009. El proper se celebrarà el proper 30 de novembre.

4 thoughts on “El COMB i Metges Sense Fronteres signen un conveni de col·laboració per facilitar accions conjuntes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s