Els jardins Dr. Roig i Raventós, oberts al públic

jardi

 

Des de fa unes setmanes, els jardins Dr. Roig i Raventós, situats al costat de l’edifici col·legial,  ja estan oberts al públic. La construcció de l’aparcament soterrani, gestionat pel Grup MED, ha servit per remodelar el jardí, que compta amb nous tipus de vegetació i diferents espais, com ara una zona de jocs per als més petits, més bancs per seure i una part destinada als gossos. També s’ha incorporat un nou accés pel carrer Ganduxer.

No obstant, el canvi més important ha estat l’eliminació definitiva de les barreres arquitectòniques, tot convertint-lo en un espai verd accessible per a tot el món. El regidor del districte, Joan Puigdollers, ha destacat que el redisseny del parc està pensat, en gran mesura, per a la gent gran: “Cada dia tenim més gent gran que pot tenir dificultats per caminar. Amb això els hi fem els desplaçaments més segurs”.

El projecte de redisseny de la zona ha comptat amb la participació de 26 veïns del barri, els responsables del districte, el COMB i Grup MED

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s