XX anys de beques per la formació en cooperació

Acte de cooperació i Lliurament de les XX Beques “Jose Luis Bada”

El Col·legi va celebrar una jornada dedicada la cooperació en la que es van lliurar les XX Beques de formació “Dr. José Luís Bada”. Durant la jornada es va celebrar la taula rodona “Vides dedicades a la cooperació”, una conversa entre el Dr. Jaume E. Ollé, director d’ACTMÓN, el Dr. Francesc Mateu Hosta, president d’Oxfam Intermón a Catalunya, i el Dr. Xavier de las Cuevas, president de la Secció de Metges Cooperants del COMB.

Durant la jornada es va conèixer l’experiència d’un metge becat per les Beques Bada en l’edició anterior. El Dr. Bourama Ousmane Diedhiou, metge senegalès, va aprofitar la beca per fer una estada formativa a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Accés al vídeo i fotografies de la jornada.

Informació relacionada: Vides dedicades a la cooperació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s