700 nous residents a la província de Barcelona

Benvinguda MIR 2013Els metges que enguany s’han superat la prova MIR ja han començat la seva activitat com a residents . El Col·legi cada any prepara un acte amb to festiu per donar la benvinguda als nous col·legiats , explicar-los els serveis que poden trobar al COMB i incidir en la necessitat de tenir cura de la seva salut durant la residència.

Durant la Benvinguda MIR  també es va presentar la secció col·legial de Metges MIR, que treballa per defensar aquest col·lectiu professional i els interessos dels metges joves.

Després d’un simposi acadèmic on  es va parlar de salut, bons hàbits i competències humanistes, va començar una festa organitzada per la secció de Metges Mir en la què es va fer el sorteig d’un fonendoscopi , que va guanyar la Dra. Clara Blat Serra.

Al llarg del 2013 el Col·legi ha rebut 679 residents de primer any que es formaran en la seva especialitat durant els pròxims anys, i que tenen a la seva disposició el Col·legi i la secció de Metges MIR pel que necessitin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s