Targeta Groga – Notificacions de sospita d’efectes adversos a medicaments

La Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF), fundadora del Sistema Espanyol de Farmacovigilància (SEFV) l’any 1983, du a terme l’execució del Programa de Farmacovigilància a Catalunya i és el Centre de Farmacovigilància de Catalunya.

La Targeta Groga, o notificació espontània de sospites de reaccions adverses a medicaments, ha detectat nombrosos efectes indesitjats que eren desconeguts i ha estat la base de decisions reguladores dirigides a millorar la seguretat de l’ús dels medicaments.

Des de 2002, els metges poden notificar sospites de reaccions adverses on-line a través del web de la Fundació Institut Català de Farmacologia. Us recordem la necessitat de fer aquestes notificacions, tal com s’estableix al Reial Decret 1344/2007 que regula la farmacovigilància.

Vull notificar una sospita d’efecte advers

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s