30 anys apostant per la formació mèdica continuada i 20 anys dels Quaderns de la Bona Praxi

El Centre d’Estudis Col·legials (CEC) del COMB iniciava l’any 1982 la seva trajectòria com a centre de formació de medicina preventiva i salut pública. A llarg dels anys ha anat evolucionant cap a un centre de formació pel desenvolupament professional continu del metge, caracteritzat per una proposta formativa transversal adreçada a tots els metges.

Aquest present curs 2011-2012 es compleixen 30 anys de programa formatiu al COMB, aniversari que coincideix amb els 20 anys dels Quaderns de la Bona Praxi (QBP), una publicació emblemàtica del COMB que s’edita des de 1991 i que s’ha convertit en una eina de formació continuada, de prevenció de riscos professionals i d’informació medicolegal.

Des de 1991 s’han editat 29 quaderns on s’han abordat els temes més punyents de la praxi professional, des de la vessant més científica fins els aspectes medicolegals pertinents. Els QBP han permès donar als metges pautes per aconseguir millorar la seva actuació.

El proper 26 de setembre a les 19.30 commemorem el 20è aniversari dels Quaderns de la Bona Praxi en un acte que servirà també de presentació del nou programa formatiu 2011-12.

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s