“No pots odiar a una persona que creu en el mateix déu que tu”

Conferència d’Amics de l’Unesco Barcelona

“No pots odiar a una persona que creu en el mateix déu que tu”. Amb aquestes paraules la Dra. Dolors Bramon, doctora en filosofia i lletres de la secció de filologia semítica de la Universitat de Barcelona (UB), va expressar la idea de que les religions monoteistes – Cristianisme, Judaisme i Islam – parlen d’un mateix deu entès de diferents maneres.

La Dra. Bramon va fer aquestes declaracions dins de la conferència “Parlem de l’Islam i fem-ho bé” que es va celebrar al Col·legi Oficial de Metges Barcelona i que s’organitza en col·laboració del Amics de l’Unesco Barcelona.

La doctora en filosofia va remarcar durant la seva intervenció la necessitat de conèixer millor la cultura islàmica per no cometre errors en els missatges i va deslligar els termes islamista i Gihad amb terrorisme. D’altra banda, va llegir alguns dels passatges de l’Alcorà per fer caure alguns dels mites que hi ha a sobre de l’Islam, com que és una religió masclista.

Les properes conferències d’aquest cicle seran:

  • Un recorregut pel Continent Indi” amb Deepte Golani el 15 de febrer de 2011
  • L’estat d’Israel des de la seva creació fins la guerra del Yon Kippur” ambAnna Bejarano 22 de març de 2011

Agenda cultural del COMB


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s