Sant Feliu acull el lliurament dels Premis Sanitat del Baix Llobregat 2010

El Premis de Sanitat Baix Llobregat 2010 es van celebrar el passat dia 14 de desembre al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. És el primer any que se celebren en aquest localitat. A la cerimònia es va premiar al Dr. Josep Martí, metge pediatra de Sant Feliu, per la seva trajectòria professional.

Els premis estan organitzats per la Junta Comarcal del Baix Llobregat del Col·legi de Metges de Barcelona i per la filial del Baix Llobregat de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Es van premiar quatre treballs que es van presentar breument a l’audiència. Els premis de sanitat premien tant en l’àmbit de l’atenció primària com de l’hospitalària, la millor publicació en l’àmbit de la salut pública en una revista indexada durant 2009-2010 i millor comunicació presentada en un congrés durant el mateix període.

Premiats:

Dr Carles Valero Garcia: Millor publicació en l’àmbit de l’atenció primària

Dr. Francesc Casas Duran: Millor publicació en l’àmbit de l’atenció hospitalària

Dr. Pere Reig Calpe: Millor comunicació en atenció primària

Dra. Idoia Santos Gómez: Millor comunicació en atenció hospitalàriaDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s