Homenatge per als metges jubilats del Maresme

La  Junta Comarcal del Maresme ha organitzat un acte d’homenatge per als metges de la comarca que s’han jubilat durant aquest any 2010, amb l’objectiu de reconèixer la seva trajectòria professional i desitjar-los sort en aquesta nova etapa que comencen. L’acte ha estat conduït pel president de la Junta Comarcal del Maresme, Dr. Joan Guri, i per la vocal de la junta comarcal, Dra. Maribel Nieto.

La Dra. Maribel Nieto ha estat l’encarregada de lliurar els diplomes de reconeixement als 9 metges que viuen o treballen a la comarca, ha destacat aspectes importants de les seves trajectòries i ha valorat com tots ells “han contribuït al desenvolupament de la medicina a la comarca”. Els professionals homenatjats han estat la Dra. Conxita Ginestà, Dr. Felip González, Dr. Francesc Gorgas, Dr. Joan Monés, Dr. Xavier Pujol, Dr. José Antonio Sánchez, Dr. Simó Schwartz, Dr. José Maria Viaño i Dr. Francesc Vilaret.

El Dr. Joan Monés, en representació de tots els metges jubilats, ha fet una reflexió en veu alta sobre aquesta nova etapa que inicien, i el Dr. Miquel Vilardell ha fet la cloenda de l’acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s