Desgrava les teves quotes col·legials a la renda

rendaEl 10 de maig comença la campanya presencial per presentar la renda de 2015. Si encara no ho has fet et recordem que la totalitat de la quota col·legial és deduïble en l’I.R.P.F, tant si treballes per compte propi o aliè. A través de la pàgina del Col·legi pots descarregar el document on es detallen els imports que has satisfet durant l’exercici 2015 i que pots presentar amb la declaració de la renda.  

Novetats a la renda 2015

Aquest any, el sistema per presentar la declaració de la renda ha canviat i s’ha digitalitzat. Per primera vegada els contribuents podran presentar-la via web i no caldrà descarregar el programa PADRE (excepte per als declarants de renda d’activitats econòmiques). De fet, el nou sistema “Renda web” fusiona l’esborrany i el programa PADRE i fa que sigui una mica més senzill presentar la declaració.

Això vol dir que:

  • No caldrà instal·lar cap programa o complement.
  • És accessible des de qualsevol dispositiu. Ja es pot presentar a través d’un telèfon o tauleta.
  • Permet iniciar el procés en un dispositiu i acabar-la en un altre. Totes les dades es guarden al servidor.
  • És simple com l’esborrany i amb les prestacions del PADRE.

Si tens un certificat digital (com el del carnet col·legial, el que et proporciona la teva empresa per signar receptes electròniques, DNI electrònic…) pots fer-lo servir per identificar-te en la pàgina de l’Agència Tributària i fer aquesta gestió.

Les dates límit per presentar les declaracions amb domiciliació bancària i de fi de campanya seran el 25 i 23 de juny respectivament. Si tens qualsevol dubte o alguna incidència en descarregar el document amb la informació fiscal que et proporciona el Col·legi pots trucar al telèfon 902 238 888 de dilluns a dijous, de 9.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 18.00 hores, i el divendres de 9.00 a 14.00 hores.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s