Suport a fills de metges vidus col·legiats: el PPS està al vostre costat

pps_orfesCom us hem explicat en altres articles, l’objectiu fonamental del Programa de Protecció Social (PPS) del COMB és procurar el benestar dels metges col·legiats i les seves famílies, donant suport especial a totes aquells que pateixen situacions complicades que es deriven de problemes socials o problemes de salut. Persones dependents, discapacitats, gent gran, famílies nombroses, cuidadors, vidus i vídues, orfes, etc. El PPS s’encarrega de donar un cop de mà a tots aquells col·legiats que més ho necessiten a través d’un ampli ventall de prestacions i ajuts.

Ajuts i prestacions per als orfes de metges col·legiats

En el cas dels fills dels metges vidus, si són menors de 21 anys, poden accedir a un suport en espècies de caràcter mensual que està pensat per cobrir les seves necessitats bàsiques. No obstant, per demanar aquest ajut, la persona ha d’acreditar que els seus recursos econòmics són limitats i que viu una d’aquestes situacions especials:

  • És orfe membre d’una família nombrosa.
  • Alguns dels adults del nucli familiar que visquin en el mateix domicili són dependents.
  • Té algun fill amb discapacitat (a partir del 65%).

Heu de presentar el formulari de sol·licitud i el document Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, Model 145, complimentat i signat.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb les treballadores socials del PPS bé per mail (proteccio-social[arrova]comb.cat) o per telèfon (93 567 88 94). Elles us ajudaran en tot el que necessiteu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s