Vull ser metge cooperant. Demanaré una Beca Bada

bada 2015Si mai has pensat en fer de metge a algun país com el Txad o treballar en zones d’emergència mèdica, no deixis passar l’oportunitat de formar-te com a metge cooperant.

El COMB ja ha obert el termini per sol·licitar les Beques “Dr. José Luis Bada”. Són un ajut econòmic destinat a metges col·legiats que vulguin cursar estudis de postgrau o realitzar estades formatives relacionades amb la cooperació internacional i ajut humanitari. La quantia màxima per beca és de 5.000€, fins a una dotació màxima de 28.632€.

El termini per presentar la teva candidatura a la beca acaba el 9 d’octubre de 2015 (inclòs) i hauràs d’enviar tota la documentació requerida abans d’aquesta data. Consulta les bases per saber quin és el procés.

Un Comissió Avaluadora formada per metges vinculats a la cooperació estudiarà totes les sol·licituds.

Valoraran:

  • Idoneïtat i adequació de la teva petició a l’objecte de les beques
  • El teu expedient acadèmic
  • Si tens experiència prèvia en el camp de la cooperació internacional
  • L’aplicabilitat/incidència de la formació en activitats de cooperació
  • No haver estat beneficiari de les Beques Bada en convocatòries anteriors

La resolució de les beques es donarà a conèixer en un termini màxim de 15 dies hàbils, a comptar des de la data de finalització de presentació de sol·licituds, a finals d’octubre.

T’animem a demanar una de les beques i endinsar-te en el món de la cooperació i ajut humanitari. Si tens preguntes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres cooperacio[arrova]comb.cat

Deixa un comentari