Conveni de col·laboració entre el Col·legi i la Facultat de Dret d’ESADE

esade-combEl Col·legi de Metges de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut de Probàtica i Dret Probatori de la Facultat de Dret d’ESADE.

Aquest conveni és el resultat d’una col·laboració iniciada en el curs 2011-2012, quan ambdues entitats van organitzar unes jornades d’actualització sobre la prova pericial, destinades als pèrits metges.

L’acte va comptar amb la participació, per part d’ESADE, de la Dra. Eugènia Bieto Caubet, directora general; el Dr. Enric R. Bartlett Castellà, degà de la Facultat de Dret, el Dr. Manel Peiró Posadas, vicedegà acadèmic del professorat; el Dr. Xavier Abel Lluch, director de l’Institut de Probàtica i Dret Probatori, i Dra. Sara Pons Marty, assistent d’investigació. Per part del Col·legi, van assistir el Dr. Miquel Vilardell Tarrés, president, i el Dr. Josep Arimany Manso, director del Servei de Responsabilitat Professional.

Com a annex a la signatura del conveni, es va incloure el programa d’activitats de formació, investigació i divulgació previstes per al curs 2013-2014. Pel que fa a la formació, està previst que al llarg del pròxim curs es realitzen dos tallers sobre la prova pericial i una nova jornada d’actualització. Pel que fa a la investigació, les dues institucions van acordar fer una publicació conjunta en una revista d’impacte i codirigir una tesi doctoral.

A més, el Dr. Josep Arimany Manso i el Dr. Xavier Abel Lluch col·laboren en l’obra col·lectiva “Tractat pericial judicial”. Les sessions de debat s’han iniciat ja en aquest curs 2012-2013 i es prolongaran en el següent, a l’espera de finalitzar la publicació abans de 2015.

Finalment, i pel que fa a la divulgació, ambdues parts es van comprometre a incloure com enllaços d’interès en les seves respectives webs. A més, l’Institut de Probàtica i Dret Probatori es va comprometre a incorporar als investigadors que designi el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona a la llista de distribució de la publicació quadrimestral, els Quaderns de Probàtica i Dret Probatori.

Informació i fotografia  facilitada per ESADE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s