Col·legiació per als Metges MIR 2013

El proper 16 d’abril comença la campanya de col·legiació MIR per a tots aquells metges que a l’escollir la seva plaça triïn fer la residència a la província de Barcelona. Prop de 600 metges realitzaran la seva formació d’especialització a centres docents i hospitals de la nostra província, i hauran de col·legiar-se al COMB. Per tal d’agilitzar el tràmit d’alta de col·legiació i reduir el temps d’espera i les cues, cal demanar cita prèvia al web del COMB.

La incorporació al lloc de treball on s’hagi escollit plaça és el 20 o el 21 de maig – en funció del centre ,i per tant s’ha d’haver fet l’alta de col·legiació abans d’aquesta data.

Què cal saber?

  • L’alta de col·legiació és un tràmit presencial, i no es pot delegar a ningú altre, ja que hi ha documentació original que ha de signar el propi metge en aquell mateix moment.
  • Cal demanar dia i hora a través del web del COMB ja que es prioritza als metges que hagin reservat cita amb antelació. Qui no hagi demanat cita prèvia es mirarà d’atendre de 8.00 a 14.00 hores intentant minimitzar l’espera, però a la tarda només podrem col·legiar als que tinguin cita.
  • El dia de la col·legiació proporcionem una acreditació de col·legiació per fer els tràmits a l’Hospital. Posteriorment us avisarem per recollir el carnet col·legial.
  •  Als que vinguin d’una altra província i encara desconeguin quin serà el seu domicili, inicialment al fer l’alta farem constar com adreça particular la que es faci constar al DNI. Com a adreça professional posarem l’Hospital o centre on s’hagi triat fer la residència.
  • La primera quota es comptabilitza a partir de l’1 de maig i es carregarà a partir de l’1 de juliol de 2013. L’import és el mateix independentment del dia en què s’hagi fet la col·legiació. La quota de col·legial té un 50% per als metges joves, aquí teniu la informació.
  • Es pot consultar el detall de la informació sobre el tràmit de la col·legiació MIR aquí.

Per a qualsevol consulta es pot contactar amb:

Unitat d’Atenció al Col·legiat

Telèfon: 93 567 88 88

Horari: dilluns a dijous de 8.00 a 18.00 hores i divendres de 8.00 a 15.00 hores

Email: col.metges[arrova]comb.cat

———————————————————————————————————-

INFORMACIÓ RELACIONADA

Com afrontar el dia d’elecció a Madrid? Per la Dra. Anna Gràcia

Tutorial per demanar cita prèvia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s