Vídeoblog del Dr. Vilardell: “Si es continuen fent retallades no podrem aguantar l’excel·lència del nostre sistema sanitari públic de salut”

Miquel VilardellEl president del COMB, Dr. Miquel Vilardell, felicita les festes a tots els col·legiats amb un missatge al seu vídeoblog on ha fet balanç de la situació actual. La crisis econòmica ha comportat retallades que han afectat a professionals i treballadors sanitaris i per a Vilardell, “aquestes retallades no s’han notat en la qualitat del sistema sanitari ni en la qualitat de l’acte mèdic perquè professionals i treballadors han donat el do de pit amb una professionalitat extraordinaria”.

El president del COMB ha destacat que “si es continuen fent retallades no podrem aguantar l’excel·lència del nostre sistema sanitari públic de salut”, per això és molt important el consens i el diàleg entre totes les forces polítiques per anar a buscar més recursos i per buscar noves fòrmules de gestió més eficients.

El Dr. Vilardell s’ha referit a la situació que viuen alguns hospitals de Catalunya aquests dies i ha fet arribar el seu màxim suport.

 

4 thoughts on “Vídeoblog del Dr. Vilardell: “Si es continuen fent retallades no podrem aguantar l’excel·lència del nostre sistema sanitari públic de salut”

  1. Retroenllaç: Candidatura Padrós 2014
  2. S.Roig

    M’agradaria que els nous gestors se n’adonin que el sistema ha emprat molts recursos tant econòmics com personals en formar nous llicenciats. Que el sistema sanitari públic ha de ser una eina tant per assistir i acompanyar el malalt i la seva família com per formar el relleu generacional de metges que deixen l’exercici. S’han de garantir unes condicions per una bona pràctica clínica als sectors públic i privat , confio que el col·legi defendrà l’exercici dels companys i es mantidrà ferm en la lluita contra la situació en precari de molts companys. Espero que amb els nous vents i amb diàleg ho aconseguim.

  3. CESAR VARGAS

    Es evident que el problema actual es un problema merament de gestió, tant en Medicina publica com privada. Les fòrmules les tenim el “metges” entrecomillat, si, perque semble que ens faci por reconeixer la nostre professió i el seu valor. Vosté mateix, com a president del nostre col.legi, només parla de “professionals sanitaris” i del “acte sanitari”, per nosaltres tindriem de parlar d’acte mèdic, primordial per buscar la salut dels pacients, la nostre feina, el nostre. Nosaltres, els “metges”, tenim les fórmules de la correcte gestió, de la optimització dels recursos i de la eficiencia, però, desgraciadament i cada cop més, tant en el ambit public com privat, s’ens menyspreua. El seu oferiment de participació, per els gestors queda en sac foradat, cada cop es té menys en conte la nostre opinió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s