3a edició del Màster en medicina i infermeria naturista

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona organitzen per tercer any consecutiu el màster en medicina i infermeria naturista, un curs de dos anys on es contempla l’estreta relació entre la medicina i l’infermeria en la pràctica sanitària.

El màster es durà a terme a partir del 9 de novembre de 2012 fins el 25 d’octubre de 2014. Contempla una part comuna per tots els alumnes i dos itineraris per metges i infermers. Aquest màster, en la segona edició, va estar acreditat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per la Universitat de Barcelona (UB) amb 75 crèdits ECTS (European Credit Transfer System), concedits en l’edició 2010-2012 . Resta confirmar l’acreditació d’enguany.

El seu director, Dr. Pedro Ródenas, ens explica en aquesta entrevista el contingut i els motius que han portat a organitzar aquest màster.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s