Col·legiació per als Metges MIR 2012

El proper 10 d’abril comença la campanya de col·legiació MIR per a tots aquells metges que escullin la seva plaça. Està previst que prop de 700 metges realitzin la seva formació d’especialització a centres docents i hospitals de la província de Barcelona. Aquests per tant hauran de col·legiar-se al COMB. Enguany, com a novetat, recomanem demanar cita prèvia per venir a fer l’alta de col·legiació. D’aquesta manera s’evitaran aglomeracions i cues.

Què cal saber?

 • L’alta de col·legiació és un tràmit presencial que no es pot delegar a ningú altre, ja que hi ha documentació original que només pot signar el metge.
 • Cal que reservis dia i hora a través del web del COMB ja que donarem prioritat als metges que hagin reservat amb antelació. Si no demanes cita prèvia, mirarem d’atendre’t de8.00 a 14.00 hores intentant minimitzar l’espera. A la tarda només podrem col·legiar-te si has demanat cita prèvia.
 • El carnet de col·legiat se’t proporcionarà quan hagis registrat el teu títol original de Llicenciat en Medicina. El dia que vinguis a col·legiar-te et proporcionarem una acreditació de col·legiació per a fer els tràmits a l’Hospital, i posteriorment rebràs al teu domicili l’Ofici d’Admissió, que fa la mateixa funció que el carnet.
 • Si provens d’una altra província i encara no saps quin serà el teu domicili, quan vinguis a fer l’alta farem constar com a particular el domicili que consti al DNI. Com adreça Professional posarem l’Hospital o centre on hagis triat fer la residència.
 • La primera quota es comptabilitza a partir del dia 1 de maig, i se’t carregarà a partir del dia 1 de juliol de 2012. L’import és el mateix independentment del dia que vinguis a col·legiar-te.  La quota té un 50% de descompte per metges joves, aquí teniu la informació.
 • Disposes de tota la informació sobre el tràmit de la col·legiació MIR aquí

Si tens qualsevol dubte o consulta abans de venir, pots contactar amb la Unitat d’Atenció al Col·legiat:

Telèfon: 93 567 88 88

Horari: dilluns a dijous de 8.00 a 18.00 hores i divendres de 8.00 a 15.00 h.

Email: col.metges[arrova]comb.cat

2 thoughts on “Col·legiació per als Metges MIR 2012

 1. Ezequiel

  Thank you for the blog post. Thomas and I are actually saving to buy a new e book on this subject matter
  and your short article has made people like us to save the money.
  Your opinions really answered all our queries. In fact, greater than what we had
  recognized ahead of the time we stumbled on your great blog.

  My partner and i no longer nurture doubts aas well as a troubled mind because you have attended to all of our needs above.
  Thanks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s