El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i la Fundació Institut Guttmann signen un conveni de col·laboració

Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann; Antoni Calvo, director del Programa de Protecció Social del COMB, i Albert Lluch, conseller–director general del Grup MED, a la signatura del conveni

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i la Fundació Institut Guttman han signat un acord de col·laboració per tal de garantir la millor atenció a metges i familiars de metges que puguin estar afectats per una lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic. Aquesta col·laboració, s’inscriu en el marc del Programa de Protecció Social (PPS) que el COMB ve desenvolupant des del 2008 i que s’adreça a metges i familiars directes que puguin tenir necessitats socials, sociosanitaries, relacionades amb situacions de dependència i/o discapacitat.

Amb el seu Programa de Protecció Social, el COMB està desenvolupant un sistema de serveis socials i d’atenció a la dependència i també de conciliació de l’activitat professional amb la dinàmica familiar capdavanter a l’Estat. Aquest sistema té un caire corporatiu que, actualment, adquireix una especial rellevància en el context de restricció de recursos públics.

La Fundació Institut Guttmann, posarà a disposició del Programa de Protecció Social del COMB tots els seus serveis de neurorehabilitació, tant en la modalitat ambulatòria com domiciliaria per a aquelles persones que ho precisin, amb el suport, si s’escau dels seus serveis hospitalaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s