Trobada entre inversors i empreses del sector salut en el Vè Fòrum d’Inversió Healthcare

IV Fòrum d'Inversió Healthcare
IV Fòrum d'Inversió Healthcare

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa, Biocat i Keiretsu Forum coorganitzen i celebrena cinquena edició del Fòrum d’inversió Healthcare Barcelona el proper dimecres 3 de novembre amb l’objectiu de posar en contacte inversors i empreses del sector salut. Participaran 11 empreses de l’àmbit de la Biotecnologia, els Medical Devices, els serveis sanitaris i les TIC relacionades amb la salut que estan en procés de creixement o en una etapa inicial i que necessiten una injecció del capital de fins a 3 milions d’euros.

Les empreses disposaran de 10 minuts per presentar els seus projectes davant de representants de fons de capital risc, inversors privats, metges emprenedors dels hospitals del nostre entorn, investigadors dels Parcs de Recerca, gestors sanitaris, directius d’empreses Farma i representants de les entitats col·laboradores.

Els negocis relacionats amb el sector de la salut i les inversions de Capital Risc en aquest sector estan creixent molt ràpidament a nivell internacional. Els resultats de les anteriors edicions en són una mostra: 10 inversions tancades per valor de 5 milions d’euros en total.

Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s