Coneixeu els Petits Anuncis del Col·legi?

Petits Anuncis del COMB

Si un metge necessita un despatx, material mèdic… pot trobar la solució en un company.

Al web del Col·legi dins l’apartat de “Cultura i lleure” pot trobar els Petits Anuncis”, un punt de trobada entre professionals que permet la resolució de necessitats a partir de l’intercanvi entre col·legues.

A Petits Anuncis  es poden trobar anuncis relacionats amb aspectes laboral com de caire no professional, des d’ofertes de material mèdics, despatxos per llogar o compartir, fins a habitatges, vehicles, o ofertes de treball de l’àmbit no-mèdic, com administratius per consultes, secretariat… Recorda que per accedir a ofertes de treball per a metges cal consultar la borsa de treball del Servei d’Ocupació.

Petits Anuncis es nodreix del que publiquen els propis professionals i els que apareixen al Servei d’Informació Col·legial (SIC). Es retiren passats 60 dies.

Per penjar un anunci cal ser un metge de Barcelona, ja que aquesta part del web està restringida per als col·legiats, i no és permesa la publicitat comercial. El metge, pot publicar, gestionar la seva oferta i retirar-la si ja ha cobert la seva necessitat.

Com funciona?

Per penjar un anunci el primer que cal fer és seleccionar la categoria en que es publicarà i omplir els camps, alguns obligatoris, que es demanen i que varien en relació al tipus d’anunci. L’oferta es publicarà de forma automàtica i serà visible per tothom.

Si es vol retirar un anunci, a “gestionar anuncis” es poden veure tots els que ha publicat, i eliminar el seleccionat. Desapareixerà de forma automàtica del llistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s