Farners Llimona: “Durant el MIR les col·legiacions representen el 50% del total de l’any”

Durant el mes d’abril s’inicia al COMB la campanya de col·legiació MIR, un període en que prop de 600 metges amb plaça per fer la residència a centres de la província de Barcelona passen per les oficines del col·legi per formalitzar la seva alta.

La Unitat d’Atenció al Col·legiat (UAC) és l’àrea que s’encarrega d’atendre a aquests nous col·legiats, orientar-los i informar-los de tot allò que puguin necessitar durant aquest període com a metges interns residents. Durant un mes i mig es concentren la meitat de les col·legiacions de tot l’any i és per això que aquesta etapa marca el calendari del departament i la seva organització.

Conversem sobre la UAC i la campanya de col·legiació MIR amb la Sra. Farners Llimona, des de fa pocs mesos responsable del departament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s