“Estem en desacord amb la forma en què s’estan duent a terme les reformes. S’han de parar i fer un reflexió”

Reacció del COMB davant les retallades previstes en sanitat.

6 thoughts on ““Estem en desacord amb la forma en què s’estan duent a terme les reformes. S’han de parar i fer un reflexió”

 1. Retroenllaç: Candidatura Padrós 2014
 2. Araceli Garcia

  El Dr. Miquel Vilardell i la Junta de Govern us agraeixen totes les mostres de suport expressades a la xarxa i al Col·legi. Són moments difícils i tots els metges hem de continuar treballant plegats per tal que les mesures que el sistema sanitari necessiti permetin mantenir la qualitat assistencial.

 3. Sara Segovia Castillo

  Me siento orgullosa como medico de tenerte como Presidente de nuestro colegio y admiro tu calidad humana.
  Te doy las gracias por tus comentarios y palabras que hacen que nos sintamos mejor

 4. joan llach vidal

  Mai m´havía sentit orgullós i representat per un president del col·legi de metges…Gracies Miquel …ets una alenada d´aire fresc que ens omple d´alegria..Com molt bé vas apuntar en un programa de TV3..cal un pacte social(govern-partits politics-societat civil) per decidir si el poble de Catalunya vol o no retallades/estalvis en sanitat.Considerant que estem lluny dels 1600 euros que gasten per capita a Andalucia ,Navarra,la Rioja..etc..nosaltres,com bé saps gastem 1200 per cap,no cal dir que es sobrer dir que hem d´estalviar.? (sic)..els metges mes mal pagats de la Unió Europea,i que gaudim d´una sanitat considerada la tercera millor d´Europa…Vergonyós tot plegat..enfí…segueix així Miquel,almenys a tu t´escolten…Gracies una vegada mes per la teva valentía..ja era hora!!! Una abraçada desde Vilafranca del penedés..

 5. Roser Garcia Guasch

  Molt bé President!!
  Tot i que ja havies manifestat moltes vegades que les retallades no havien d’afectar la qualitat del sistema sanitari, les mesures que s’estan prenen eren incompatibles amb aquesta idea.
  Molt bé la resposta al Conseller sobre que al metge li preocupa més el sou que la Sanitat Pública. Has estat molt contundent i era absolutament necessari.
  Molt bé aquest NO! President. Ho necessitava tothom. Necessitem aturar-ho i reflexionar una mica.
  Moltes gràcies per ser-hi
  Gràcies per tot
  Roser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s