“Els professionals sanitaris han creat un sistema sanitari excel·lent”

La Junta Comarcal del Vallès Occidental va organitzar el passat dia 30 a Sabadell la xerrada “El professional sanitari, avui” a càrrec del President del COMB, Dr. Miquel Vilardell.

La jornada va estar clarament marcada per la reflexió que el Dr. Vilardell va fer prèvia a la conferència sobre la situació actual del sistema sanitari català i va destacar el gran paper dels professionals que han donat “l’excel·lència” a un “sistema sanitari infrafinançat”. Unes hores abans, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona va publicar una nota de Junta de Govern en què expressava la seva posició davant la crisi i que el Dr. Vilardell va llegir als assistents.

El President va mostrar la seva preocupació i la del Col·legi per la qualitat assistencial i va demanar un debat ciutadà si les contencions pressupostàries van únicament lligades a l’eficiència.

A la conferència “El professional sanitari, avui” va fer un repàs dels aspectes que afecten a la professió mèdica en el seu dia a dia, com el treball interdisciplinar, els nous pacients i l’ús que poden fer de les tecnologies de la Informació (TIC), la remuneració per competències i la responsabilitat professional. Va insistir en el treball en grup i col·laboratiu, i va fer un esment especial als valors que han de tenir els metges i al sentiment de companyerisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s