Dr. Enric Roche “El COMB pot ser un suport per als metges que fan medicina privada”

El Dr. Enric Roche és un dels membres més joves de la Junta de Govern. És la primera legislatura en què participa de la vida col·legial des de dins, tot i que fa temps que ha estat en contacte amb el col·legi. El Dr. Roche participa també activament en la Secció d’Assegurança Lliure, i en diferents comissions, com la de docència. És un metge que practica la medicina pública i privada i que coneix de prop les dificultats de compaginar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s