Els estudiants de medicina ja poden ser més a prop del Col·legi

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) s’obre als estudiants de medicina. Ara, els estudiants de 4t, 5è i 6è curs que ho vulguin podran ser membres de la comunitat d’estudiants del COMB. Amb el carnet d’Estudiant COMB tindran accés a una sèrie de serveis i avantatges que fins ara eren exclusius per a metges col·legiats.

Ser estudiant del COMB ofereix una sèrie d’avantatges en formació, orientació professional, cooperació, cultura i oci. Així com condicions avantatjoses en els productes i serveis que ofereix el Grup Med, el grup de societats del Col·legi de Metges de Barcelona.

El carnet té una quota única inicial de 10 euros i els estudiants el poden demanar a la seu del COMB (Unitat d’Atenció Col·legial: Passeig de la Bonanova, 47, Planta -1) o a través del web.

El COMB vol apropar als estudiants a la professió i a les seves institucions facilitant-los la transició del període d’estudis a l’exercici professional.

Aquesta iniciativa del Col·legi ha estat desenvolupada amb estreta col·laboració amb els principals representants dels estudiants: el Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMCAT), l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) y el Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina (CEEM).


El COMB va presentar formalment aquesta iniciativa als representats de les associacions d’alumnes el passat 24 de febrer, en una reunió on va participar la Presidenta de la Secció MIR del COMB, Dra. Adriana Bataller, el Cap de l’Àrea Metge Jove, Sr. Berenguer Camps i membres de la Unitat d’Atenció al Col·legiat (UAC), àrea que lliurarà aquests carnets. En representació dels estudiants van participar Cristina Paret i Lucía Català de l’AECS, Judith Jiménez i Eduard Gómez del CEMCAT, i Pablo Pérez, Pau Serra i Àngel Rivero, representants del CEEM (Zona Catalunya).

El COMB va repartir el carnet personalitzat als estudiants, els quals van valorar de manera molt positiva aquesta acció i tots els avantatges a que tindran accés. Els estudiants van poder saludar el President del COMB, Dr. Miquel Vilardell.

Vols veure les fotos  de la trobada entre els estudiants i el COMB?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s