50 anys de la Delegació del Col·legi al Bages


La Delegació Comarcal del Bages va celebrar a Manresa el seu 50 aniversari amb la conferència “La delegació del Bages del COMB. Mig segle al servei de la societat” i amb un sopar lúdic obert a tota la col·legiació, que va aplegar bona part de la professió mèdica de la comarca. Amb aquest acte van finalitzar les celebracions del cinquantenari de la Delegació que havien començat el passat mes de setembre.

El Dr. Lluís Guerrero, president de la Delegació del Bages durant els últims vuit anys, va ser l’encarregat de fer una glossa sobre la història de la Delegació en els seus 50 anys d’història, recordant totes les Juntes comarcals i els seus Presidents.  A banda, va fer un paral·lelisme amb les canvis de la societat catalana i manresana en particular que ha viscut en aquest mig segle. L’ex-president del COMB, Dr. Miquel Bruguera, i el President de la Junta Comarcal del Bages, Dr. Pere Bonet, van presentar l’acte.

Unes 70 persones es van aplegar en aqueta commemoració. El Dr. Guerrero va rebre les felicitacions dels assistents per la seva “gran tasca d’investigació”, donant-li suport per publicar el seu treball i a la vegada es va animar a l’actual Junta comarcal a “mantenir l’esperit constructiu de les que l’han precedida”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s