Més de 300 metges i estudiants de medicina d’últim curs participen en la campanya de sensibilització de La Marató de TV3

El proper diumenge dia 19 se celebrarà la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a recaptar fons per la investigació en lesions medul·lars i cerebrals adquirides, que poden provocar greus discapacitats funcionals i cognitives.

La Marató de TV3 va acompanyada d’una gran campanya de divulgació i sensibilització per tot Catalunya sobre les malalties que centren el programa. Entre aquestes activitats s’han fet conferències a centres educatius i cívics, que han implicat directament a metges i estudiants de medicina d’últim curs que hi han participat.

La Marató dedicarà 15 hores a TV3 per obtenir recursos econòmics per a la investigació en lesions medul·lars i cerebrals adquirides. El telèfon per fer donacions és el 905 11 50 50.

Hem parlat amb a la directora de la Fundació La Marató de TV3, Carme Basté, per què ens expliqui com ha anat la campanya de sensibilització i el paper que hi han tingut els metges.

Espot de La Marató de TV3

La Marató de TV3 arriba als instituts

Informació relacionadaLa Fundació La Marató de TV3 busca metges per col·laborar en la campanya de sensibilització de La Marató 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s