“Com exercir la medicina i sobreviure a l’intent”

La professora Jenny Firth-Cozens presentarà el seu llibre “How to survive in Medicine. Personally and professionally” (“Com exercir la medicina i sobreviure a l’intent”) demà a partir de les 12.00h. al COMB. El seu llibre és un estudi basat en els factors d’estrès dels metges durant més de 20 anys. Tracta casos concrets i presenta solucions.

Firth-Cozens és doctora en psicologia i té una llarga experiència com a psicòloga clínica i de treball tant al National Health Service com a l’àmbit acadèmic. És experta en estrès laboral i depressió i coneix en profunditat els problemes que han d’afrontar els metges al llarg de les seves carreres.

El COMB i la Fundació Galatea han convidat a Firth-Cozens  aprofitant la seva presència a l’Annual Meeting European Association for Physicians Health (EAPH).

El vicepresident 1er del COMB, Dr. Jaume Padrós, avança alguns dels temes que es tractaran a la jornada de demà.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s