Futbol Club Barcelona i COMB sensibilitzats per la medicina de l’esport

El president del Futbol Club Barcelona, Sr. Sandro Rossell, va reunir-se el passat 26 de novembre amb el president del COMB, Dr. Miquel Vilardell i el vicepresident primer, Dr. Jaume Padrós, per valorar i agrair el suport que els metges fan a la pràctica esportiva i la feina que desenvolupen dins la medicina de l’esport.

El Sr. Rosell va destacar la important tasca dels serveis mèdics del club, una peça fonamental en la prevenció i cura de la salut física i psíquica dels 1.500 esportistes amb què compta l’entitat.

El Dr. Miquel Vilardell va destacar la feina de prevenció dels professionals mèdics del Barça amb el seus esportistes i va valorar de manera molt positiva la possibilitat d’un acord entre el Barça i el COMB per la formació dins l’àmbit de la medicina de l’esport.

El President Futbol Club Barcelona va venir acompanyat del Dr. Jordi Monés, metge oftalmòleg i membre de la Junta del club i Dr. Ramon Canal, Cap dels Serveis mèdics del Club.

5 thoughts on “Futbol Club Barcelona i COMB sensibilitzats per la medicina de l’esport

 1. DANTE TORRES TORRES

  ME PARECE QUE DOS INSTITUCIONES PUNTALES EN LA SOCIEDAD CIVIL CATALANA COMO SON EL COMB Y EL FC BARCELONA A LAS CUALES ME SIENTO MUY IDENTIFICADO. TENGO EL ALTO HONOR DE SER MIEMBRO COMPROMISARIO DEL COMB Y SOCIO DEL BARçA Y CON UNA RELACION DIRECTA CON HUGO CHOLO SOTIL IDOLO EN SU NIÑEZ DE NUESTRO PRESIDENTE DEL BARçA.
  ME ENCANTARIA COLABORAR EN ESTA BRILLANTE IDEA.
  BON NADAL Y MILLOR ANY 2011. ATENTAMENTE
  DR. DANTE TORRES.

 2. Jordi Ardèvol

  Per l’experiència personal i professional que tinc en aquest àmbit, em sembla molt adient la col·laboració de dues institucions com el COMB i el FCB. La meva sugerència es aprofitar totes les sinèrgies que hi han entre entitats per millorar la pràctica de la medicina en l’esport, sense oblidar el que puguin aportar persones que hagin estat relacionades en aquest medi, tant sigui directament, o com a col·laboradors. Sovint, la medicina, en l’àmbit esportiu, crea compartiments tancats, i es veu una possible ajuda com una rivalitat, cosa errònia en la majoria dels casos

  • Araceli Garcia

   Moltes gràcies pel teu comentari. El COMB i el FC Barcelona estan estudiant algun tipus de col·laboració en materia formativa. Esperem tenir més notícies aviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s