Dr. Manel Cerdà: “Tot professional es pot trobar en una situació d’urgència”

Al Centre d’Estudis Col·legial (CEC) s’està cursant el Diploma de Competència en atenció inicial d’urgències 2009-2010, adreçat als metges que estan interessats en els coneixements, actituds i habilitats per desenvolupar la seva activitat en les urgències i emergències en els primers nivells assistencials extrahospitalaris. Actualment 21 alumnes estan realitzat aquest curs que combina els tallers presencials i la docència on-line.

D’altra banda, al CEC també es poden trobar cursos de suport vital. Dins d’aquests hi ha sessions per a metges i per a no metges. S’imparteixen les jornades de suport vital,  el curs de suport vital bàsic amb desfibril·lació automàtica, curs de suport vital bàsic i curs de reacreditació per a la utilització de desfibril·ladors automàtics.

Per això hem parlat amb el Dr. Manel Cerdà, especialista en medicina intensiva i director dels cursos de suport vital i co-director del Diploma de competència en atenció inicial d’urgències amb el Dr. Pere Subirana i Dr. Xavier Jiménez.

L’edició 2010-2011 del Diploma de Competència en atenció inicial d’urgències i els cursos de suport vital i reacreditació per a no metges començaran en febrer de 2011,  les Jornades de suport vital per a metges començaran al juny 2011.

Si vols llegir l’entrevista completa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s